Volg ons

November 27, 2021
Zorg en Ondersteuning

Wij van BVNL Edam-Volendam zijn eigenlijk niets meer dan een beweging die mensen in beweging wil brengen om de gemeente een kant op te laten bewegen. Genoeg beweging, misschien moeten we het wat makkelijker maken. Wij willen simpelweg niet vóór, maar mét de burgers beslissen. Ons beleid wordt namelijk voor een groot gedeelte bepaald door de burgers zelf.

Wat vinden jullie belangrijk? Wat willen jullie terug zien in onze gemeente? Waar storen jullie jezelf ontzettend aan of wat gaat er misschien juist heel erg goed? Alle input is welkom. Daarom vragen wij jullie om ons massaal te volgen op Facebook. Het maakt niet uit of je nou voor bent of tegen, BVNL Edam-Volendam kent meerdere wegen.

Uiteindelijk zullen wij ons namelijk inzetten voor wat de burger wil. Zullen wij er alles aan doen om datgene te realiseren waar vanuit de inwoners van onze gemeente vraag naar is. We kunnen dit echter alleen als jullie van jezelf laten horen. Volg ons daarom op Facebook, zodat wij daadwerkelijk jullie stem binnen de gemeenteraad kunnen worden. Alleen dan kunnen we echt voor verandering gaan zorgen. Liever vandaag dan morgen!

Dus like de Facebookpagina en laat van je horen!

https://www.facebook.com/BVNL-Edam-Volendam-101388832319287

Jan Koning (Lollie)

In plaats van schreeuwen vanaf de zijlijn vindt Jan het tijd om zelf het heft in handen te nemen en zich aan te sluiten bij BVNL Edam-Volendam. ,,Op deze manier hoop ik echt een verschil te kunnen maken voor de steeds meer groeiende groep mensen die ontevreden zijn.


Verwante artikelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je zojuist ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Oeps! Er is iets misgegaan.