Openheid, eerlijkheid en menselijkheid.

November 27, 2021
Zorg en Ondersteuning

De drie pijlers waar wij met BVNL Edam-Volendam op willen bouwen. Een beweging vol mensen met gezond verstand en het hart op de juiste plaats. Een beweging ook die zal luisteren naar de stem van de mensen op de straat. Wat speelt er bij de burgers van de gemeente? Wat leeft er? We willen niet voor de burgers beslissen, maar met de burgers en daarom zullen wij geregeld om feedback vragen. Midden in de maatschappij staan. Benaderbaar en open voor de dialoog. We gaan in gesprek met voor- en tegenstanders en brengen deze samen om tot de beste oplossing te komen.

Referenda, polls, enquêtes, het lijken termen uit het verleden, maar wij brengen ze weer terug naar het heden. Zodat mensen ook na de verkiezingen hun stem kunnen laten horen aangaande belangrijke onderwerpen die de hele gemeenschap aangaan. We werken open en transparant in al onze beslissingen. Zijn open over onze besluitvorming en gaan democratisch, eerlijk en bovenal menselijk aan het werk. Alles is nieuw, we beginnen op nul, maar we geven 100% om er voor te zorgen dat de politiek weer dichter bij de burgers zal komen. Er weer écht voor de burgers is.

Omdat wij er met BVNL Edam-Volendam écht voor willen gaan, de grootste willen worden, zijn wij op zoek naar extra handen. Mensen voor in de raad, maar ook voor achter de schermen die ons kunnen voorzien van informatie en ideeën. Mensen die onze ogen en oren zijn in de samenleving. We zijn daarom op zoek naar leden voor onze beweging uit alle delen van de gemeente Edam-Volendam. Van Beets tot Etersheim, Middelie tot Hobrede, Warder tot Oosthuizen en uiteraard uit zowel Edam als Volendam zelf.

Wil jij je stem echt laten horen? Een verandering teweegbrengen in het politieke landschap? Meld je dan aan bij BVNL Edam-Volendam.

Jan Koning (Lollie)

In plaats van schreeuwen vanaf de zijlijn vindt Jan het tijd om zelf het heft in handen te nemen en zich aan te sluiten bij BVNL Edam-Volendam. ,,Op deze manier hoop ik echt een verschil te kunnen maken voor de steeds meer groeiende groep mensen die ontevreden zijn.


Verwante artikelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je zojuist ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Oeps! Er is iets misgegaan.