Tromgeroffel...

November 27, 2021
Zorg en Ondersteuning

Met trots presenteren wij jullie onze ‘poster boy’ oftewel lijsttrekker van BVNL Edam-Volendam, Saul Jonk. Saul is hét gezicht van onze beweging en binnenkort de nieuwe politieke stroming binnen de gemeente. Saul heeft een uitgesproken mening en is niet bang deze te ventileren. Als ondernemer heeft hij hart voor de zaak en het zakenleven.

,,Mensen zeggen vaak dat het makkelijk roepen is vanaf de zijlijn en dat ik iets moet gaan doen met mijn meningen en ideeën. Deze mensen hebben gelijk en daarom heb ik de daad bij het woord gevoegd en ambieer ik een positie in de gemeenteraad van onze mooie gemeente Edam-Volendam. Elk aspirerend politicus zal eenzelfde antwoord geven, maar het is echt tijd voor verandering. Weg met de oude politiek en tijd voor een beweging die zich 100% inzet voor de burgers en hun mening daadwerkelijk uitdraagt binnen de gemeenteraad. Politiek met flair, met mensen met het hart op de juiste plek. Geen keurslijven, achterkamertjes of belangenverstrengeling meer, maar eerlijke politiek. Wat ik daar zelf aan zal toevoegen, zal de tijd uitwijzen. We zijn zo groen als gras, maar de wil en de drive om voor échte verandering te gaan zorgen, is absoluut aanwezig. Ik reken daarom op jullie stem!”

Jan Koning (Lollie)

In plaats van schreeuwen vanaf de zijlijn vindt Jan het tijd om zelf het heft in handen te nemen en zich aan te sluiten bij BVNL Edam-Volendam. ,,Op deze manier hoop ik echt een verschil te kunnen maken voor de steeds meer groeiende groep mensen die ontevreden zijn.


Verwante artikelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je zojuist ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Oeps! Er is iets misgegaan.