Het gaat beginnen...

November 27, 2021
Zorg en Ondersteuning

Het voelt alsof het gisteren was. Met z’n vieren aan de eettafel bij Theo Kwakman. Vier totaal verschillende persoonlijkheden, maar met een gemene deler. Het hart op de juiste plek. Onze boodschap dragen we vanaf moment één open en eerlijk uit. Iedereen die het wil horen, mag het horen. De vergaderingen zijn openbaar en we hebben niets te verbergen. De boodschap is dan ook gehoord door velen en inmiddels zijn we met een groep van liefst dertig personen. Allen met het hart op de juiste plek. De enige voorwaarde die we stellen om je bij onze beweging aan te mogen sluiten.

Met deze groep zijn wij afgelopen week met zachte trom begonnen met onze campagne. Om iedereen te laten weten waar wij voor staan. Dit zullen wij in de komende vijf maanden tot de verkiezingen dagelijks blijven doen. Met op korte termijn een politiek café, veel uitingen op social media en in de traditionele media, maar ook gewoon in een persoonlijk gesprek op straat of ergens in een andere setting.

Onze website is tevens in de maak en hier zullen wij de inwoners van onze prachtige gemeente de komende tijd veelvuldig naar verwijzen om te laten zien wie wij zijn, waar we voor staan, maar vooral om jullie je stem te laten horen aangaande verschillende kwesties. Het is uiteindelijk namelijk zo dat de stem van de meerderheid ons beleid zal bepalen. Wij zullen de wensen van de meerderheid uitdragen in de gemeenteraad en – mits haalbaar en reëel - er werkelijk alles aan doen om deze uit te (laten) voeren.

Mensen uit alle dorps- en stadskernen binnen de gemeente die zich bij ons aan willen sluiten, zijn uiteraard van harte welkom. We kunnen alle hulp en expertise goed gebruiken. Want uiteindelijk zullen we het samen moeten doen. Daarom vragen we jullie nog een keertje; volg ons op Facebook, laat je mening horen, help ons jullie te helpen en bovenal – niet onbelangrijk – stem op ons zodat wij een zo groot mogelijke stem zullen worden voor iedereen binnen Edam-Volendam.

Veel liefs,

BVNL Edam-Volendam.

Jan Koning (Lollie)

In plaats van schreeuwen vanaf de zijlijn vindt Jan het tijd om zelf het heft in handen te nemen en zich aan te sluiten bij BVNL Edam-Volendam. ,,Op deze manier hoop ik echt een verschil te kunnen maken voor de steeds meer groeiende groep mensen die ontevreden zijn.


Verwante artikelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je zojuist ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Oeps! Er is iets misgegaan.