Vol trots

November 27, 2021
Cultuur en Toerisme

De spanning zat er even flink in na de persconferentie van afgelopen vrijdag. Vele ouders en kinderen zaten in zak en as, maar uiteindelijk hebben Sinterklaas en zijn Pieten - ondanks alle obstakels onderweg - het voor elkaar gekregen om duizenden kinderen te verrassen. Wij van BVNL Edam-Volendam willen, namens alle inwoners van de Gemeente Edam-Volendam, Sinterklaas, het Pietenkorps, de comité’s en alle andere vrijwilligers die meegeholpen hebben aan dit prachtige feest bedanken voor hun tomeloze inzet. Jullie hebben zoveel kinderharten vervuld met blijdschap.

Volgend weekend heeft Sinterklaas al gevraagd of de mensen in Edam op 21 november thuis zijn. Wij zijn benieuwd wat voor verrassing de Goedheiligman dan uit z’n mijter tovert.

Sinterklaas en alle Pieten, welkom in onze prachtige gemeente!

❤️

Jan Koning (Lollie)

In plaats van schreeuwen vanaf de zijlijn vindt Jan het tijd om zelf het heft in handen te nemen en zich aan te sluiten bij BVNL Edam-Volendam. ,,Op deze manier hoop ik echt een verschil te kunnen maken voor de steeds meer groeiende groep mensen die ontevreden zijn.


Verwante artikelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je zojuist ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Oeps! Er is iets misgegaan.