Er moet er een de eerste zijn...

November 27, 2021
Energie, Afval en Milieu

Dat er maar één beweging is binnen onze gemeente die échte democratie nastreeft, moge duidelijk zijn. Een beweging die écht de wil van het volk uit wil voeren. Dat is uiteraard BVNL Edam-Volendam. Wij hebben vanaf moment één namelijk al als belangrijkste standpunt; Het aandragen van een wetsvoorstel dat het mogelijk maakt een burgemeester te laten kiezen door het volk.

Hoewel we uiteraard beschimpt werden voor dit soort waanideeën krijgen we nu plotseling toch hulp uit onverwachte hoek. Het is daarom een kwestie van tijd voor we ook in dit standpunt gekopieerd zullen worden. Ach, we zullen het maar als compliment opvatten.

Hebben jullie trouwens al nagedacht over wie de eerste gekozen burgemeester van Edam-Volendam moet worden? We zijn heel benieuwd!

https://www.volkskrant.nl/.../raad-van-europa-wil.../

Jan Koning (Lollie)

In plaats van schreeuwen vanaf de zijlijn vindt Jan het tijd om zelf het heft in handen te nemen en zich aan te sluiten bij BVNL Edam-Volendam. ,,Op deze manier hoop ik echt een verschil te kunnen maken voor de steeds meer groeiende groep mensen die ontevreden zijn.


Verwante artikelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je zojuist ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Oeps! Er is iets misgegaan.