Velen weten meer dan een...

November 27, 2021
Bereikbaarheid en Mobiliteit

Er zullen na vanavond weer een hoop emoties vrij zijn gekomen en vele daarvan zijn niet zo positief. Wij van BVNL Edam-Volendam hebben hier alle begrip voor en wensen iedereen die getroffen wordt – en zijn – door de volslagen ridicule maatregelen van het demissionair kabinet ontzettend veel sterkte.

We worden hierdoor allemaal geraakt en zullen elkaar in deze moeilijke tijd moeten steunen. Spreek elkaar aan op straat gewoon om even te vragen hoe het gaat. Misschien kun je een wandeling maken met een oudere die zich eenzaam voelt. Vergeet ook de jongeren niet waarvan een groot gedeelte kampt met depressiviteitklachten door de hele crisis. Wellicht kunnen we ook voor hen iets betekenen. Of voor de horeca- en cultuursector. Zij krijgen wederom zware klappen te verduren. Voor al deze groepen zijn we op zoek naar lumineuze ideeën om ze – zowel financieel als moreel - te steunen. Zo hebben we inmiddels contact gezocht om met CBW Edam-Volendam om tafel te gaan en samen iets te organiseren waarmee we ze kunnen ondersteunen. Hierbij denken wij aan een digitaal concert met tal van lokale muzikanten voor jong en oud. Voor dit concert kun je een kaartje kopen bij de PX. De hapjes en drankjes voor tijdens de optredens kunnen we vervolgens laten verzorgen door de lokale horecaondernemers.

Het is een idee, maar met jullie hulp komen we vast tot nog veel meer geweldige ideeën waarmee we elkaar liefdevol door deze vreselijke tijd heen helpen. De lijnen staan open. Help ons elkaar te helpen!

Jan Koning (Lollie)

In plaats van schreeuwen vanaf de zijlijn vindt Jan het tijd om zelf het heft in handen te nemen en zich aan te sluiten bij BVNL Edam-Volendam. ,,Op deze manier hoop ik echt een verschil te kunnen maken voor de steeds meer groeiende groep mensen die ontevreden zijn.


Verwante artikelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je zojuist ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Oeps! Er is iets misgegaan.