Ga stemmen!

November 27, 2021
Overige

32,4%. Dat is niet het percentage waarmee de huizenprijs binnen onze gemeente dit jaar is gestegen. Ook niet het aantal procenten dat de afvalstoffenheffing omhoog is gegaan in de afgelopen ambtsperiode. Nee, het betreft hier de opkomst tijdens het stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Purmerend. Een ontzettend lage opkomst. Uitzonderlijk? Misschien. Verwonderlijk? Niet zo.

De burgers in de gemeente Purmerend laten duidelijk zien dat ze het geloof in de politiek kwijt zijn geraakt. Dat ze verandering willen zien. Hetzelfde geluid horen wij hier in de gemeente Edam-Volendam ook, maar door in maart in de bank te blijven liggen, bereiken we niets. Het is echt noodzaak om naar de stembus te gaan. Het maakt niet uit waar je stemt, zolang je maar stemt. En als jullie echt verandering willen, is er eigenlijk maar één keuze. Dat is stemmen op BVNL Edam-Volendam. De beweging die jullie stem zal vormen binnen de gemeenteraad en écht voor politieke verandering gaat!.

Jan Koning (Lollie)

In plaats van schreeuwen vanaf de zijlijn vindt Jan het tijd om zelf het heft in handen te nemen en zich aan te sluiten bij BVNL Edam-Volendam. ,,Op deze manier hoop ik echt een verschil te kunnen maken voor de steeds meer groeiende groep mensen die ontevreden zijn.


Verwante artikelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt! Je hebt je zojuist ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Oeps! Er is iets misgegaan.